Vår största monter hittills på Scanpack kommer att vara proppfull av nyheter

Årets mässa går av stapeln 4–7 oktober i Göteborg och marknadsförs som «The Packaging Event for a New Era». Här kan du se aktuella trender och följa branschens utveckling framöver. Du får tillgång till nya förpackningslösningar som maximerar avkastningen genom hela värdekedjan. Mässan är också en viktig mötesplats för att nätverka med aktörer i förpackningsvärlden.

Fokusområdena på mässan är digitalisering och ny teknik, hållbarhet och cirkulär ekonomi samt nya material och smarta förpackningar.

Med årets starka tillväxt i ryggen ser vi fram emot att fylla vår största monter hittills på Scanpack – 150 kvadratmeter fullproppade av spännande nyheter och det främsta vi har av smarta etikettlösningar och automatiserad produktmärkning – och vi ska synas! De stora tunga nyheterna på maskinfronten följer också med och vi kommer att visa de senaste modellerna av Delford, ELS och Nobac samt kartongpaketering med Jasa Sleever Solution. Dessutom har vi nu Markem-Imaje med i gänget och kommer att presentera spännande kvalitetsprodukter från dem såsom bläckstråleskrivare, vaxskrivare, folieskrivare, etikettapplikator, pallmärkare m.m.

Stanna till i vår monter för att titta på den stora etikettutställningen och få en genomgång av olika material och lösningar som kan effektivisera märkningen i din verksamhet och samtidigt öka produkternas synlighet på butikshyllorna.

Kod som ger dig gratis biljett

Vid beställning av biljett på Scanpacks webbplats (svart knapp nedan) matar du in följande "bjudkod" (steg 3 i formuläret) för att få en gratis biljett: bpduhw-22014

Besök oss i monter A01:22