Dags att uppgradera den gamla bläckstråleskrivaren

Nu blir det svårare att skaffa reservdelar – ny bläckstråleskrivare säkrar produktionslinjen i framtiden

Märkning är ofta en avgörande del av verksamheten, där störningar kan leda till driftstopp i hela produktionslinjen. Genom att uppdatera maskinparken med en modern bläckstråleskrivare minskar du risken för oönskade – och onödiga – kostnader, och sparar samtidigt både miljön och operatörerna i ditt företag.

I takt med att din utrustning blir äldre blir det också svårare att få tag i reservdelar. Det kan leda till långa leveranstider och därmed längre stopp i ditt arbetsflöde. Dessutom erbjuder nyare bläckstråleskrivare bättre prestanda. En uppdatering av maskinparken ger dig både nya funktioner och bättre ekonomi i form av minskade driftkostnader. Enklare byte av separata moduler minskar också behovet av förbrukningsvaror.

Byt in din gamla skrivare

Vi erbjuder våra kunder att byta in gamla bläckstråleskrivare mot Markem Imajes modernaste modeller, 9330, 9410 och 9750. Förutom att ge dig den allra senaste CIJ-tekniken ser våra utvecklingsingenjörer dessutom till att du får ökad driftsäkerhet och optimering av den totala ägandekostnaden.

9750 erbjuder högupplösta, anpassningsbara och spårbara koder, såsom 2D-, QR-koder och DotCodes, som uppfyller kundernas ökade krav på transparens i leveranskedjan.

Våra nya hållbara skrivare sparar både miljön och operatörerna i företaget och ger en ännu bättre TCO (Total Cost of Ownership).

MEK*-fritt bläck och enklare självbyte av separata moduler ger besparingar på förbrukningen på upp till 40-60%. *MEK=metyl etyl keton

Se fler av våra bläckstråleskrivare

Service & support

Passa på att kombinera din nya bläckstråleskrivare med något av våra serviceavtal. Den viktigaste faktorn för en driftsäker produktion är ett förebyggande underhåll, med planerade servicebesök.

– Vi ser till att din produktion inte stannar.

Hyr eller leasa

Vi erbjuder skräddarsydda finansieringslösningar, beroende på hur produktion och drifttimmar ser ut i just din verksamhet. Finansiering av skrivare kan med fördel kombineras med något av våra serviceavtal.

– Du får en trygg och kvalitetssäkrad helhetslösning.

Ta del av vårt erbjudande och säkra din produktion!