Utbyteskampanj – Dags att uppgradera den gamla bläckstråleskrivaren

Nu blir det svårare att skaffa reservdelar – ny bläckstråleskrivare säkrar produktionslinjen i framtiden

Märkning är ofta en avgörande del av verksamheten, där störningar kan leda till driftstopp i hela produktionslinjen. Genom att uppdatera maskinparken med en modern bläckstråleskrivare minskar du risken för oönskade – och onödiga – kostnader, och sparar samtidigt både miljön och operatörerna i ditt företag.

I takt med att din utrustning blir äldre blir det också svårare att få tag i reservdelar. Det kan leda till långa leveranstider och därmed längre stopp i ditt arbetsflöde. Dessutom erbjuder nyare bläckstråleskrivare bättre prestanda. En uppdatering av maskinparken ger dig både nya funktioner och bättre ekonomi i form av minskade driftkostnader. Enklare byte av separata moduler minskar också behovet av förbrukningsvaror.

Byt in din gamla skrivare

Vi erbjuder våra kunder att byta in gamla bläckstråleskrivare mot Markem Imajes modernaste modeller, 9410 och 9750. Förutom att båda ger dig den allra senaste CIJ-tekniken ser våra utvecklingsingenjörer dessutom till att du får ökad driftsäkerhet och optimering av den totala ägandekostnaden.

9750 erbjuder högupplösta, anpassningsbara och spårbara koder, såsom 2D-, QR-koder och DotCodes, som uppfyller kundernas ökade krav på transparens i leveranskedjan.