Tryckta etiketter

Etiketter var tidigare bara informationsbärare men är idag en viktig marknadsföringskanal med olika funktioner och syften.

Vår produktion är anpassad till alla typer av etiketter med allt från små upplagor som produceras digitalt till stora serier och etikettportföljer för traditionell produktion. Med egen efterbehandlingsavdelning som hanterar alla typer av lack (matt, glansig, spot, tryckbar), laminering, metalliserade ämnen/folietryckt (cold foil), variabel data, spegelvänt tryck (CMYK) och limsidestryck (baksidestryck upp till två färger) kan vi erbjuda alla möjligheter in-house. Vi tillverkar etiketter i alla färger och former, med och utan lim.

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.