TRUCKTERMINALER

Truckterminaler är robusta industridatorer som är utrustade med touchskärmar anpassade för användning på truckar och plocktruckar. Dessa är konstruerade med metallram och komponenter som tål vibrationer och skakningar i trucken, år ut och år in. Truckterminalerna levereras med strömförsörjning och överspänningsskydd som tacklar de flesta spänningsförhållanden i trucken. Montering kan göras med robusta konsoler på alla typer av truckar som t.ex. stapeltruckar eller vanliga plocktruckar.

Truckterminaler för lager och logistik

Logistiklösningar för lager är något av det vi har längst erfarenhet av och kan därför erbjuda effektiva lösningar för truckterminaler och tillhörande mjukvara. Kanske har du frågor om följande:

  • Hur lång drifttid har en truckmonterad skärm?
  • Finns truckterminalerna i olika storlekar och är det någon skillnad mellan dem?
  • Vad finns det för tilläggsfunktioner?

Här sitter vi på svaren och lösningarna. Vi har ett brett utbud av truckterminaler från ledande aktörer som Honeywell, Zebra och JLT, vilket gör att vi kan hitta rätt produkt för rätt process på ditt lager. Truckterminalerna finns i många olika storlekar och har olika tilläggsfunktioner med den gemensamma nämnaren att de ger dig kontroll på lagret. Vi erbjuder truckterminaler med möjlighet till service och åtgärder så att produkterna är klara för användning från dag ett och att du snabbt får hjälp om olyckan skulle vara framme. Exempel på användningsområden för våra truckterminaler:

  • Varumottagning och plockning av varor från lager via ansluten skanner med önskad konfiguration
  • Inventering
  • Omplacering och flytt av varor på lagret
  • Sökning på lagersaldo

Truckterminaler för fryslager

I vissa miljöer finns särskilda krav på vad en truckterminal måste klara av för att vara till nytta för verksamhetens lagerstyrning. Truckterminaler för användning på fryslager är exempel på detta. Här levererar vi terminaler med inbyggd uppvärmning vilket bidrar till att det inte bildas kondens på skärmen vid låga temperaturer.

I likhet med våra modeller utan uppvärmning är våra truckterminaler för frystillämpningar utrustade med en robust påbyggnadsdel för att klara av ojämna underlag, skakningar och andra situationer som kan uppstå. Denna monteras direkt på trucken i önskat läge för att tillvarata de ergonomiska aspekterna. Vi har goda lösningar för montering och gör anpassningar utifrån vad som fungerar bäst på ditt lager.

En person i en truck som taster på et display og en truckterminal ved siden av

PRODUCENTER

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

NÅGRA AV VÅRA KUNDREFERENSER