TOUCHSKÄRMAR

De flesta leverantörer av POS- och butiksdatalösningar använder i dag touchfunktioner. Dagens alla smarttelefoner har gjort det naturligt att peka på en skärm för att utföra olika uppgifter. Touchskärmarna har tidigare på grund av sin utformning inte lämpat sig för användning i butikskassor och tekniska begränsningar gjorde dem tröga att arbeta med.

Robusta och stabila

Touchskärmarna från Lexit har aluminiumschassi vilket gör dem robustare och stabilare så att de håller längre. Även utseendet har förbättrats avsevärt för att touchskärmarna ska passa lika bra ute i butiken som i kassan.

Våra touchskärmar finns med olika tekniker och går att få i storlekar från 10” till 50”.

PRODUCENTER

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

ANDRA KUNDREFERENSER