TOTALKUNDSKONCEPTET

Effektivt arbetsflöde med en leverantör. Ett koncept som ger dig tillgång till hög tvärvetenskaplig kompetens från alla våra affärsområden.

Konceptet ger ditt företag tillgång till ett brett utbud av resurser och fördelar. Du får en leverantör att vända dig till och en trygghet om att vi tar ansvar för hela märkningsprocessen, både drift och funktionalitet.

Konceptets fördelar:

  • En leverantör att vända sig till
  • Trygghet med att Lexit tar ansvar för hela märkningsprocessen – drift och funktionalitet
  • Bättre ledtid
  • Prioritet på service/underhåll
  • Kostnadsfördelar

Som totalkund är du säkrad tillgång till resurser
från alla affärsområden i Lexit

Brett sortiment av etiketter från vårt eget tryckeri i Mölnlycke, allt från neutralt till linerless/sleeves och flersidiga etiketter.

Märkningslösningar, främst för livsmedelsindustrin,
allt från fristående skrivare till utskrift och print-and-apply direkt på produktionslinjerna.

Lösningar anpassade till din bransch inom märkning, lager och logistik, försäljning och service. Modulbaserat och enkelt att integrera med befintliga system.

Bred erfarenhet av handterminaler, tablets, scanners, RFID, POS-utrustning och etikettskrivare – sammansatta lösningar som hjälper ditt företag.

Varför välja Totalkundkonceptet?

Eftersom det säkerställer långsiktig hållbarhet och förutsägbarhet, och ger tillgång till ett brett utbud av resurser och fördelar. Du får en leverantör att vända dig till, och tryggheten att vi tar ansvar för hela varumärkesprocessen – både drift och funktionalitet.

Hur blir man totalkund hos Lexit Group?

Du tecknar ett totalkundsavtal på minst två år som innefattar två eller flera av våra affärsområden.