administration

Vi tror på ett kreativt samarbete och individuell frihet att skapa en dynamisk arbetsmiljö – allt med fokus på våra kunder. Det är så enkelt som att lyckas kunden så lyckas vi. Och det gör vi tillsammans tvärs över våra avdelningar. Vi söker därför lagspelare med ett öppet sinne och spännande kunskap och erfarenhet i bagaget, som vill ansluta sig till oss i utvecklingen av såväl befintliga som nya lösningar.

Portrettbilde

Tone H.M. Sagen | Marknad & Media

GEMENSAMMA FUNKTIONER

Vilka funktioner finns inom administrationen?
Gemensamma funktioner hos oss är ekonomi, inköp, marknad, lager och kundservice.

Vad behöver man vara bra på för att jobba med gemensamma funktioner?
Vi har en miljö med många kompetensområden så hos oss är det viktigt att vara snabba på pucken, kunna ställa om fort och hantera flera olika problemställningar samtidigt. Du måste ha kunden i fokus och klara av ett högt tempo samt vara bra på att samarbeta både i team och mellan olika avdelningar. För att jobba med gemensamma funktioner behöver du ha god inblick i teknik samt erfarenhet av specialprogram inom respektive verksamhetsområde.

Varför ska man söka jobb på Lexit?
Kan du tänka dig att jobba i en koncern med bred kompetens, som satsar på framtidens lösningar och brinner för att lösa kundernas utmaningar och behov? Om svaret på detta är JA, och du även tycker om att jobba i en trevlig miljö med duktiga kolleger som gillar sitt jobb – ja, då är Lexit stället för dig!