TÄNK ENKELT, KOSTNADSEFFEKTIVT OCH MILJÖVÄNLIG PRODUKTMÄRKNING – OCH UTFÖR SERVICE SJÄLV OM DU VILL

Märkning är ofta en avgörande del av företagets verksamhet, där störningar kan leda till driftstopp i hela produktionslinjen. Genom att uppgradera maskinparken med en modern och hållbar bläckstråleskrivare minskar du risken för oönskade – och onödiga – kostnader, samtidigt som du sparar både miljön och dina operatörer.

Bläckstråleskrivaren Markem-Imaje 9330 är extremt enkel att använda och erbjuder låg total ägandekostnad (TCO). Du kan också enkelt och snabbt (på 6 minuter) byta servicemoduler själv om du så önskar – något som minskar behovet av förbrukningsvaror och kan schemaläggas när det passar i produktionen.

Uppgradera till 9330 och få en pålitlig, robust och användarvänlig bläckstråleskrivare som erbjuder högkvalitativ produktmärkning. En mångsidig bläckskrivare som växer med ditt företag.

KAMPANJERBJUDANDE under en begränsad period – passa på nu! Kontakta oss för ditt rabatterade pris idag.

Några av fördelarna med 9330

  • Enkel att installera
  • Användarvänlig – enkelt att byta moduler själv om du så önskar
  • Kostnadseffektiv – låg total ägandekostnad (TCO) Förbrukningen av tillsatser minskad med upp till 50 %
  • Stark och hållbar märkning oavsett förpackningstyp (plast, kartong, metall, folie, papper, glas etc.)
  • Miljövänligt (MEK-fritt) bläck
  • 5 års garanti

Vi har lång erfarenhet och hög expertis inom produktmärkning och berättar gärna mer om fördelarna, och hur våra märkningslösningar kan effektivisera din produktion.

Service & support

Passa på att kombinera din nya bläckstråleskrivare med något av våra serviceavtal. Den viktigaste faktorn för en driftsäker produktion är ett förebyggande underhåll, med planerade servicebesök.

– Vi ser till att din produktion inte stannar.

Hyr eller leasa

Vi erbjuder skräddarsydda finansieringslösningar, beroende på hur produktion och drifttimmar ser ut i just din verksamhet. Finansiering av skrivare kan med fördel kombineras med något av våra serviceavtal.

– Du får en trygg och kvalitetssäkrad helhetslösning.

Ta del av vårt erbjudande och säkra din produktion!