Skannrar och streckkodsläsare för butikstillämpningar

Lexit levererar flera typer av kvalitetsskannrar från kända tillverkare som Zebra och Honeywell. Skannrarna finns i olika format och utföranden med allt från traditionella modeller med pistolgrepp till fastmonterade skannrar, eller en kombination av dessa. Dessutom går de att få både med elsladd eller i trådlöst utförande vilket skapar nya möjligheter och större flexibilitet.

Smarta skannrar

Medan en streckkodsläsare tidigare bara behövde läsa varans streckkod för att registrera försäljning kan dagens skannrar även kunna behöva läsa 2D-koder, rabattkuponger på mobilskärmar och koder i glansiga broschyrer. Här är det viktigt att kunden använder rätt typ av skanner för att uppnå god läskvalitet.

Visa vårt stora utbud av streckkodsläsare.

Vi har lång erfarenhet av skannrar för olika miljöer och användningsområden. Vi hjälper dig och dina kunder att göra val som både uppfyller dagens och morgondagens krav för skanning i butiksledet.

PRODUCENTER

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

ANDRA KUNDREFERENSER