Röststyrd plockning

Voice-lösningar gör att personalen på lagret kan utföra sitt arbete snabbare och noggrannare än med pappersbaserade rutiner eller handterminaler. Dessutom får ledningen tillgång till information i realtid. Lösningen går att integrera i existerande utrustning och lösningar.

Med hjälp av röststyrd plockning kan personalen röra sig fritt på lagret utan att vara bunden till en terminal. Lösningen består av ett headset med mikrofon och en Vocollect-terminal som fästs i bältet.

Röststyrd plockning ökar effektiviteten

All kommunikation går via mikrofonen direkt till ett centralt lagersystem. Varuplockaren instrueras av systemet om vad som ska göras och när uppgiften har utförts skickas ett meddelande tillbaka till systemet. När allt går via röststyrning får personalen fria händer så att de kan koncentrera sig helt på själva varuhanteringen.

  • Kvalitetssäker plockning
  • Effektivare plockning
  • Högre säkerhet
  • Minskad risk för fel
  • Bättre lagerflöde
  • Nöjdare användare
  • Kortare upplärningstid

Med robusta terminaler och beprövad teknik från Lexit och Vocollect kan ditt företag bli en av de drygt en miljon användare som dagligen nyttjar Voice som ett effektivt verktyg för att kvalitetssäkra plockning och andra processer på lagret.

Voice från Lexit Group och Vocollect är skalbara lösningar som kan omfatta en till flera hundra användare samt flera olika lokationer och lagerplatser.

I ett Voice-projekt är korrekta och genomtänkta processer lika viktiga som bakomliggande teknik och lösningar. Kontakta oss i dag för en genomgång av din lagersituation så kan vi diskutera hur den dagliga logistiken i din verksamhet skulle kunna effektiviseras.

Start video

PRODUCENTER

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.