POS-kassasystem

Lexit är med sina över 1 000 installationer en av Skandinaviens största leverantörer av POS- och butiksdatautrustning till detaljhandeln. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter från kända tillverkare för användning på allt från pubar och restauranger till dagligvaruhandeln, kiosker, muséer och klädbutiker.

Vi skräddarsyr den bästa lösningen!

Välj bland kvalitetsprodukter i de stora leverantörernas premiumsortiment. Vi är inte bundna till något särskilt varumärke eller en specifik leverantör. Lång erfarenhet och gedigen kompetens inom olika produktområden gör att vi kan bygga lösningar som passar perfekt.

Alla POS- och butiksdatalösningar från Lexit distribueras via ett omfattande återförsäljarnätverk.

Våra modeller

Vill du bli återförsäljare?

Vill du sälja våra produkter? Kontakta oss för att prata om vilka möjligheter som finns eller använd kontaktformuläret.

PRODUCENTER

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

ANDRA KUNDREFERENSER