POLE-SYSTEMER

Pole-system är det bästa valet för kassautrustning som ska monteras i butiksdisken där man vill ha en smäcker lösning som tar upp så lite plats som möjligt. Här kan vi erbjuda smarta lösningar från Ergonomic Solutions (Space Pole) och Firich Enterprises Inc. (FEC) som ger stor flexibilitet vid montering av touchskärmar, kundskärmar/-displayer, kvittoskrivare och bankterminaler.

Vi tar fram 3D-ritningar tillsammans med kunden för att hitta den lämpligaste lösningen.

Vad är ett POLE-system?

Ett POLE-system består av rör och konsoler som monteras ihop och samlar olika produkter (t.ex. skärmar, skrivare, skanner, bankterminaler, kundvända skärmar m.m.) i en önskad lösning.

PRODUCENTER

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Kundcase

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.