Etikettruller med hvite etiketter uten trykk

Otryckta etiketter/neutrala

Vi tillverkar och lagerför ett brett sortiment neutrala etiketter där användaren själv skriver ut önskad information, antingen med hjälp av ett färgband/termotransferband i skrivaren eller med en direkttermoskrivare där trycket åstadkoms med hjälp av värmefriktion (etikettmaterial med termoskikt i papperet). Användningsområdena är ofta etiketter för kartongmärkning (D-pak/T-pak) samt lager och logistik.

Vi lagerför format enligt definierade standarder för den skandinaviska marknaden.

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.