Senaste nytt

Under hela perioden har Lexit Group anpassat verksamheten till de riktlinjer som fastställts av hälsomyndigheterna. Vi ser att nya etablerade rutiner har hjälpt oss att fortsätta som tidigare. Vi har hittills inte haft några driftsavbrott. Lexit Group har en stor orderingång och levererar som normalt.

Efter rekordåret i fjol bjöd Lexit Group än en gång in kunder och samarbetspartner till sin mässa på Felix Konferansesenter i Oslo. Även i år kom många deltagare för att titta närmare på nya produkter och lösningar inom Lexit Groups många verksamhetsområden.

För sjätte året i rad bjuder vi in till vår egen mässa i Oslo den 30 januari 2020. Mässan är även i år förlagd till Aker Brygge i fina, centrala lokaler i Felix Konferenscenter. I år bygger vi vidare på konceptet med föredragssessioner för att ge gästerna bästa möjliga tillgång på information.

Vi är mycket glada över att ha fått hem en Coater som ska ombesörja egen linerless (sleeves) produktion i vårt tryckeri utanför Göteborg. Maskinen installeras och provkörs i dessa dagar. Detta har vi lust att dela med våra kunder och bjuder därför in till "Öppet hus" den 31 oktorber med rundvisning och demonstration av vår linerless (sleeves) produktion. Se utförlig information i inbjudan nedan:

Sidor