Senaste nytt

I en svår tid inför julhelgen med fokus på smittorisk och stor osäkerhet hur julfirandet kommer att bli för oss alla, så är årets julhälsning från oss extra innerlig – ta väl hand om varandra även om det sker på avstånd och ha en riktigt god jul med de traditioner som hör julen till.

Vi har stora förhoppningar till 2021 och ser fram emot alla möjligheter som finns framför oss.

 

 

 

 

 

Reitan Convenience kommer att ersätta alla kassapunkter i sina nästan 1000 butiker i Norge. Med Lexit Group som ny partner innebär skiftet inte bara ny hårdvara utan ett nytt och mycket mer effektivt sätt att använda utrustningen. Lösningen är baserad på modern applikationshantering kombinerad med modifiering av hårdvaran så att Reitan kan gå "cloud only" framöver.

Vill du vara med på en spännande resa, där du får vara med och driva och vidareutveckla Foptec Recipe Explorer? Vi söker en applikationskonsult!

För bara en dryg månad sedan tillträdde Maud Rahm som vd för Lexit Group Sweden. Detta efter att ha befunnit sig i karantän i två år efter ett snabbt avslut på Flextrus i Lund. ”Kul och spännande med ett nytt område som ändå delvis innehåller samma kundkrets”, säger Maud när vi träffas på fabriken i Mölnlycke för att ta reda på hennes ambitioner för Lexit.

Sidor