Senaste nytt

Lexit Group startade 1 februari den nya avdelningen ”Packaging” som komplement till de redan etablerade avdelningarna i bolaget. Packaging-avdelningen kommer att få det övergripande ansvaret för projektarbete gentemot avdelningarna Label och Labeling (Etikett och Etikettering).

När man säger Lexit Group refererar säkert de flesta till etiketter. Företaget är en av de stora producenterna i Norden, men man har en del andra erbjudanden med koppling till etiketter, på produktpaletten. Ett sådant är Factory Talk, ett mjukvarubaserat system som administrerar lager, logistik och produktion, kopplat mot ett överordnat affärssystem. Lexit Group har installerat detta tillsammans med skrivare och skärmar hos styckningsföretaget Närke Kött som nu fått ett snabbt flöde och full spårbarhet i sin produktion.

Vi upprepar succén från tidigare i år och bjuder in till en ny Lexit Group-mässa i Oslo den 31 januari 2019. Denna gång håller vi till på Aker Brygge, närmare bestämt på Felix Konferansesenter.

Vår senaste – och sensationella – förbättring av det digitala etiketthanteringssystemet är unikt i sitt slag i branschen. Förutom att göra hela processen mer transparent för kunden, har vi nu tagit systemet till nya höjder genom att automatisera delar av etikettflödet. Detta frigör mycket tid och stora resurser i alla led.

Sidor