Senaste nytt

Logistik & Transport, är Nordens ledande mässa och konferens för alla som levererar eller tillhandahåller transport och logistik. Där kan du visa upp eller ta del av den teknik och infrastruktur som kommer att eliminera friktion från morgondagens globala flödeskedjor. År 2018 utvidgar vi utställningen med ytterligare fokus på intern logistik.

Vi upprepar succén från tidigare i år och bjuder in till en ny Lexit Group-mässa i Oslo den 31 januari 2019. Denna gång håller vi till på Aker Brygge, närmare bestämt på Felix Konferansesenter.

Vår senaste – och sensationella – förbättring av det digitala etiketthanteringssystemet är unikt i sitt slag i branschen. Förutom att göra hela processen mer transparent för kunden, har vi nu tagit systemet till nya höjder genom att automatisera delar av etikettflödet. Detta frigör mycket tid och stora resurser i alla led.

Efter att Widerøe Ground Handling ingått avtal om att ta över stora delar av SAS markverksamhet uppstod behovet av ett gemensamt stödsystem för att hantera flygplatsdriften på bästa möjliga sätt. Med hjälp av Lexit Group har man kommit fram till en optimal lösning.

Integritetspolicyn gäller för våra webbplatser och användningen av våra mobila/digitala tjänster ("Webbplats"). Integritetspolicyn beskriver hur vi samlar in, använder och delar personuppgifter när du ingår avtal om användning av våra webbplatser och hur vi registrerar uppgifter med hjälp av informationskapslar (cookies) om din användning av våra webbplatser.

Sidor