Utgående försäljning och service

Lexit har utvecklat en app som gör det möjligt för utesäljare att enkelt registrera ordrar på en mobil enhet. Lösningen stöder både ordrar som skickas till plockning och direktförsäljning där varan levereras direkt från säljare till kund. Appen är också anpassad för att kunna användas som beställningsapp. Lexits kunder kan med andra ord skapa en app under eget varumärke i App Store och Play Store och be sina kunder ladda ned appen och beställa varor på ett effektivt sätt.

To mobiltelefoner foran bilde av blandebatterier i en butikk

Pris och sortiment

Lösningen har stöd för sortimentsstyrning, prismatriser och kundsegmentering. Detta kan skapas direkt i vårt back-end-system eller importeras från företagets ekonomisystem.

Signatur och orderbekräftelse

Du kan själv välja om du vill att kunden ska signera ordern innan den skickas för vidare behandling. Orderbekräftelse kan också skickas till kund och andra mottagare så snart ordern tagits emot.

Livsmedelsförsäljning

LexSales har stöd för livsmedelsförsäljning. Du kan skanna GS1-128-koder och lösningen lagrar spårningsinformation i databasen, vilket ger dig full koll på sålda varor och hållbarhetsdata. Spårningsdatan kan även integreras i en specificerad följesedel till kunden som tar emot varorna.

Lagerstatus

Säljappen är uppkopplad mot FactoryTalk WMS som gör det möjligt att få lagerstatus i realtid till appen. Du kan även lägga in lager som du kan sälja varor ifrån om du har ett eget varulager i bilen eller annat försäljningsställe.

Beställningsapp

Med beställningsappen kan du skapa en skräddarsydd kundbeställningsapp i App Store och Play Store under ditt eget varumärkesnamn. Sedan kan dina kunder ladda ner appen och börja beställa varor från dig. Du styr själv vilka varor och kundnummer som den enskilde användaren av appen ska ha tillgång till och du får ordrarna skickade direkt till ditt ekonomisystem.

To mobiltelefoner foran bilde av hylle med rørdeler i en butikk

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

ANDRA Kundreferenser