En mann som prater i telefon stående med ryggen til

Ordrar och beställningar

Med våra order- och beställningslösningar kan du enkelt digitalisera ditt sätt att sälja och köpa dina varor. Eftersom allt är molnbaserat kan du snabbt komma igång utan stora investeringskostnader och krav på lokal infrastruktur.

To mobiltelefoner foran et illulstrerende bilde

Försäljningsordrar från flera kanaler

Registrera försäljning från flera kanaler med hjälp av våra appar och webblösningar. Dina innesäljare kan effektivt registrera ordrar via vårt webbaserade gränssnitt för orderregistrering. Lösningen är tillgänglig på alla plattformar via webbläsare.

Om du har utesäljare kan de använda mobiltelefon eller handterminal för att registrera ordrar när de är på språng. Kundregister, varuregister, priser och sortiment laddas ned i appen och ordrarna kan därefter registreras och skickas direkt in i affärssystemet.
Varor kan också säljas och levereras direkt från eget lager eftersom säljaren har varor i bilen.

Om du vill att dina kunder ska använda appen för att beställa varor så kan du använda dig av vår lösning för kundbeställningar. Lösningen kan förses med din logga och ditt firmanamn för publicering i Google Play och App Store.

Vår kundorderlösning kan förses med din logga och ditt firmanamn och sedan publiceras i Google Play och App Store.

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

ANDRA Kundreferenser