Molnbaserad utskriftskö

Aldrig tidigare har det varit enklare att hantera etikettskrivarna på lagret, i produktionen eller på kontoret. Med LexCloudPrint kan du enkelt skicka de data du vill skriva ut från ditt ERP-system, WMS-system eller andra system med en design anpassad till dina önskemål och din etikettskrivare. Vi har stöd för alla kända tillverkare vilket gör att du kan använda ett och samma system för att hantera alla etikettutskrifter i din verksamhet. Eftersom allt loggas har du full kontroll på utskriftsresultatet.

Etikettdesign

Med hjälp av vårt användarvänliga webbaserade designverktyg utformar du enkelt dina etiketter själv. Du kan välja vilka fält som ska vara variabla och vilka som ska vara fasta. Variabla data kommer då att fyllas i när vi tar emot data från det system som du vill skriva ut från.

Designverktyget lagrar alla etiketter i en central databas så att du alltid har kontroll på de olika varianter du har skapat. Designverktyget stöder de flesta skrivarspråk som Fingerprint, ZPL och DPL.

Övervakning

Med LexCloudprint övervakar du dina etikettskrivare dygnet runt. Du ser om skrivarna är uppkopplade, vilken firmware-version de har, vilka utskriftsjobb som körts samt vilka felmeddelanden de har och har haft. Du kan även få meddelande om ett utskriftsjobb krånglar eller om en skrivare kopplas ned.

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.