Mobil kassalösning

LexPOS är vår mobila kassalösning för Android med molnbaserad backoffice-lösning. Med en mobil kassalösning kan du ta betalt för dina tjänster och produkter där du träffar kunden. För butiker är en mobil kassalösning ett bra komplement till stationära kassapunkter. Fördelen är att kapaciteten kan ökas när det är hektiskt och att minskad köbildning i kassan förbättrar kundernas köpupplevelse. Detta är särskilt viktigt i verksamheter med stora butiksarealer och säsongsbunden försäljning med varor som placeras utomhus såsom på trädgårdscenter. Lösningen lämpar sig väl för företag som behöver kunna ta emot betalningar utanför stationära försäljningsställen. Exempelvis använder flygbolaget SAS lösningen för att ta emot betalningar i incheckningen, gaten och loungen. Lösningen kan köras över mobilnätet och därmed anpassas till utgående försäljning och service. LexPOS kan också användas som lösning för kioskterminaler med självbetjäning.

To mobiltelefoner foran en koffert på en flyplass

Molnbaserat backoffice

LexPOS skickar löpande data till ett molnbaserat backoffice-system. Alla försäljningsdata är tillgängliga omedelbart efter genomförd försäljning. Samtliga transaktioner som utförs på den mobila enheten rapporteras löpande.

Grunddata, priser och rapporter kan bearbetas i ett användarvänligt gränssnitt.

Integrerbar

Kassalösningen är enkel att implementera och kan integreras mot både ERP-system, lojalitetssystem och rabattsystem.

Vi har stöd för betalterminaler från både Nets och Verifone, samt betalning med Swish (Vipps).

Självbetjäningskiosker

Om du vill ha en självbetjäningslösning för dina kunder kan LexPOS även köras som självbetjäningskiosker. Kioskerna går att leverera som kompletta lösningar med mjuk- och hårdvara.

Se våra kiosklösningar.

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.