Kiosk och självbetjäning

Våra kompletta kiosk- och självbetjäningslösningar stärker köpupplevelsen för dina kunder. Dessutom ökar de effektiviteten för personalen och bidrar till ökad merförsäljning. Lösningarna bygger på standardramverk som vi anpassar efter dina behov och önskemål.

Självbetjäningslösning för beställning och kassa

Om du driver restaurang, kafé eller bageri kan våra kiosker bidra till snabbare kundbetjäning, mindre köer och ökad merförsäljning. Kioskerna ger kunden en fullständig överblick över varusortimentet, allergenöversikt, pris och eventuella tillägg. Kioskerna kan utrustas med betalterminal och kvittoskrivare.

Om du driver butik och vill erbjuda dina kunder att expediera sig själva kan du använda våra självbetjäningskassor. Kassorna är utrustade med touchskärm, streckkodsläsare, RFID-läsare, kvittoskrivare och bankterminal, vilket innebär att kunderna snabbt och effektivt kan skanna, betala och packa sina varor.

Självbetjäningsskanning

Med vår självbetjäningsskanner kan du förse dina kunder med en handenhet som de har med sig när de handlar i butiken. De kan använda skannern för att skanna varor som de vill köpa men även kontrollera priser och få mer information om en vara.

Lösningen lämpar sig för butiker där det inte går att märka varorna med streckkod och man i stället använder streckkodsmärkning på hyllorna.

selvbetjente kiosker og kasser

Upphämtningsställen med självbetjäning

Om kunden har beställt varor online, via e-post eller telefon, kan varorna packas och sedan flyttas till ett upphämtningsställe. Kunden meddelas per SMS eller e-post så snart beställningen är klar för avhämtning. Våra upphämtningsställen kan läggas in i affärssystem eller fungera som fristående lösningar.

Infokiosk

Med våra infokiosker kan du dela information med dina kunder på ett effektivt och överskådligt sätt. Vi erbjuder lösningar för digitala menyer, allergenöversikter och reklamexponering.

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

ANDRA Kundreferenser