MÄRKNINGSUTRUSTNING FRÅN MARKEM-IMAJE

Lexit har tagit över Markem-Imajes (MI) distribution av produkter och lösningar i Norge, Sverige och Danmark. Därigenom har vi utökat vår portfölj med flera spännande kvalitetsprodukter såsom bläckstråleskrivare, vaxskrivare, folieskrivare, etikettapplikatorer och pallmärkare.

Alla våra maskiner och tillhörande utrustning är CE-godkända.

Bläckstråleskrivare 9750

Den industriella bläckstråleskrivaren 9750 är konstruerad för medelstora till tunga produktionslinjer och förenklar användbarheten, bidrar till hållbarhet och förbättrar processen genom digitalisering.

9750 erbjuder högupplösta, anpassningsbara och spårbara koder, såsom 2D-, QR-koder och DotCodes, som uppfyller kundernas ökade krav på transparens i leveranskedjan.

Bläckstråleskrivaren skriver ut högupplösta koder 20 % snabbare än liknande skrivare. Jet Speed Control justerar automatiskt bläck- och skrivarvariabler för att säkerställa dropplacering, kvalitet och kodkonsekvens – varje gång, även på de svåraste ytorna.

Den robusta bläckstråleskrivaren är utvecklad, konstruerad och kvalificerad utifrån de modernaste metoderna och levererar tekniska förbättringar som maximerar drifttiden, minskar underhållet och förenklar den dagliga driften.

Bläckstråleskrivare 9330

9330 är konstruerad för lätta till medeltunga produktionslinjer och är en mångsidig kostnadseffektiv bläckstråleskrivare som erbjuder över 8 000 timmars oavbrutna utskrifter.

Den robusta och solida bläckstråleskrivaren 9330 tillgodoser alla dina grundläggande behov. Den är lätt att använda och underhålla. Intelli’Inks-portföljen täcker ett brett spektrum av förpackningstyper som gör att du kan behålla samma skrivare i flera år oavsett framtida produktutveckling. Det automatiska rengöringssystemet i kombination med Intelli’Jet-tekniken ger rena, problemfria starter och kvalitetskoder – varje gång.

Våra nya hållbara skrivare sparar både miljön och operatörerna i företaget och ger en ännu bättre TCO (Total Cost of Ownership).

MEK*-fritt bläck och enklare självbyte av separata moduler ger besparingar på förbrukningen på upp till 40-60%. *MEK=metyl etyl keton

Se fler av våra bläckstråleskrivare

SmartLase C600

SmartLase® C600 CO2-laserkodare levererar utmärkt kodkvalitet och mer kraft för höghastighetstillämpningar, även med ökad kodkomplexitet för 1D- och 2D-koder, allt i en robust enhet som är lätt att integrera och enkel att använda.

  • Rena, läsbara och spårbara koder – även vid de högsta linjehastigheterna och oavsett produktgenomströmning.
  • Laserkoderna är permanenta och går inte att radera, vilket skyddar mot förfalskning.
  • Inga extra kostnader för förbrukningsmaterial eller extern kylning innebär högre linjeeffektivitet och lägre driftskostnader.
  • SmartLase C600 är ren, hållbar, kompatibel och praktiskt taget underhållsfri.
  • Den är utformad för de mest utmanande produktionsmiljöerna och levereras med IP55-säkerhet för kontroller och skrivarhuvuden.

Vaxskrivare 5940G

5940 G sätter standarden för kodningskvalitet, efterlevnad, operativ effektivitet och minskad total ägandekostnad (TCO) med en hållbar lösning. Större genomströmning och kompatibla streckkoder, inklusive GS1-128-krav.

Piezo-bläckstråleskrivaren för drop-on-demand ger snabbare avkastning på investeringen tack vare ökad produktionsgenomströmning och bättre styrning av leveranskedjan för producenterna genom spårbarhet och varumärkesskydd. Detta är utskriftsintelligens över målet.

SmartDate X65

SmartDate X65 är idealisk för ultrasnabb, högupplöst kodning på flexibla filmförpackningar. Konstruerad för direkt integrering i tung utrustning som kör krävande tillämpningar.

SmartDate X65s utskriftshastighet kan ställas in från 10 mm till 1 800 mm per sekund eller för upp till 455 utskriftspaket per minut vid 300 dpi. En kombinerad skrivare som kan erbjuda periodisk eller kontinuerlig konfiguration i ett system.

En unik rörelsefunktion säkerställer att en kod slutförs efter oplanerade linjestopp, vilket säkerställer överensstämmelse och produktspårbarhet. SmartDate Detect-Plus-systemet (tillval) kontrollerar kodens närvaro, position och kvalitet direkt på ett producerat paket och visar realtidsinformation i användargränssnittet.

Etikettskrivare 2200

2200-serien erbjuder ett flexibelt urval utskrifts- och etiketteringslösningar, från enkel kartongmärkning till höghastighetsmärkning på framsidan av förpackningen eller märkning på flera sidor.

Märkningsmaskinen maximerar drifttiden och minskar stilleståndstiden på linjen i samband med mediebyte. 2200-serien skriver ut och applicerar etiketter med flera typer av applikatorer på upp till 125 paket per minut, oavsett kodens komplexitet. Serien erbjuder felfri spårbarhet med kompatibla ANSI-klass A/B-koder, även vid de högsta appliceringshastigheterna.

Tack vare produktionsgränssnittet går det att välja etiketter från såväl lokala som externa datakällor och operatören kan se produktionsdata på en stor färgskärm.

CoLOS V6 Training Tool

CoLOS V6 Overview

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.