Lexit expanderar och behöver servicetekniker

Resande servicetekniker sökes till vårt affärsområde Industriell Kodning & Märkning

I din roll som servicetekniker utgår du från vårt kontor i Mölnlycke/Göteborg men en betydande del av arbetet sker resande ute hos våra kunder. Arbetet som tekniker är varierande och planeras mycket av dig själv. Som servicetekniker ansvarar du för kunder inom ditt geografiska område.

Din profil

  • Vi tror att du idag arbetar som servicetekniker inom industrin med inriktning på maskiner, el eller elektronik.
  • Att du bor i Göteborgsområdet är en fördel men inget krav.
  • Du kan kommunicera med våra leverantörer och samarbetspartners på engelska i tal och skrift samt pratar svenska i din vardag.
  • Erfarenhet av att ha arbetet med liknande produkter inom industriell märkning är meriterande men inget krav.
  • Du har B-körkort, kan använda dator inom arbetet.
  • Som person är du social, noggrann och sätter alltid våra kunder i fokus.
  • Du har ett gott humör och en öppen och inkännande inställning till kunder och kan hantera stressiga arbetssituationer.
  • Du är införstådd att tjänsten omfattar resor med övernattningar på hotell och att du trivs med ett fritt och rörligt arbete.

Lite övrig information

Välkommen med din ansökan och CV till senast 29 februari 2024. Vi önskar förutom din CV även referenser från tidigare arbete.

Vid frågor ser vi gärna att du kontaktar vår tekniska Team Leader Dan Johansson, telefon 073-708 99 82, dan.johansson@lexit.se eller vår VD Magnus Folcke, telefon 073-823 12 00, magnus.folcke@lexit.se

Vi är Lexit Group Sweden

Bland Lexits kunder finns nyckelspelare inom bl.a. läkemedel-, livsmedels- och många andra industri segment. Våra lösningar är typiskt sett en kombination av mjukvara, märkning, hårdvara och service anpassad till branschen och användningsområde. I Sverige finns vårt huvudkontor i Mölnlycke, Göteborg med servicepersonal placerade på ett flertal platser från Malmö i söder till Stockholm i Norr.

Lexit Group, etablerade i 1993, har länge verkat i alla tre skandinaviska länder, men blev nyligen nordisk efter förvärvet av Informa i Finland. Företaget levererar integrerade lösningar, utrustning och produkter inom två affärsområden: datafångst & digitalisering och industriell kodning & märkning. Sammanlagt har den norska koncernen närmare 240 anställda och en omsättning på c:a 1 miljard NOK