Passa på – Lexit Black Week!

Det senaste inom CIJ-bläckstråleskrivare under Lexits Black Week.

NU I LAGER – Ta chansen att effektivisera din produktionslinje med den robusta bläckstråleskrivaren Markem-Imaje 9750. Med förenklad användarvänlighet, fokus på hållbarhet och högkvalitativ märkning är detta ett säkert val för medelstora och stora produktionslinjer. Dessutom är den 20 % snabbare än liknande skrivare!

I modellen 9750 hittar du det senaste inom CIJ-teknik, där våra utvecklingsingenjörer tagit ytterligare ett steg i ökad driftsäkerhet i kombination med optimering av «Total Cost of Ownership».

Vid beställning under Black Week lovar vi leverans innan jul, så först till kvarn gäller…

Se hur bläckstråleskrivaren fungerar

Bläckstråleskrivare 9750

Den industriella bläckstråleskrivaren 9750 är konstruerad för medelstora till tunga produktionslinjer och förenklar användbarheten, bidrar till hållbarhet och förbättrar processen genom digitalisering.

9750 erbjuder högupplösta, anpassningsbara och spårbara koder, såsom 2D-, QR-koder och DotCodes, som uppfyller kundernas ökade krav på transparens i leveranskedjan.

Bläckstråleskrivaren skriver ut högupplösta koder 20 % snabbare än liknande skrivare. Jet Speed Control justerar automatiskt bläck- och skrivarvariabler för att säkerställa dropplacering, kvalitet och kodkonsekvens – varje gång, även på de svåraste ytorna.

Den robusta bläckstråleskrivaren är utvecklad, konstruerad och kvalificerad utifrån de modernaste metoderna och levererar tekniska förbättringar som maximerar drifttiden, minskar underhållet och förenklar den dagliga driften.

Service & Support

Passa på att kombinera din nya bläckstråleskrivare med något av våra serviceavtal för att stå rustad inför nästa år. Den viktigaste faktorn för en driftsäker produktion är ett förebyggande underhåll med planerad serviceuppföljning. Våra servicetekniker kan därmed se till att produktionen inte stannar.

Hyra eller leasa

Vi kan erbjuda olika finansieringslösningar. Beroende på din produktion och drifttider kommer våra säljare att presentera förslag på finansiering och erbjuda den bästa lösningen för ditt företag. Finansieringslösningen kan enkelt ingå i något av våra serviceavtal.

Du behöver specialister i teamet och vi är redo!

Sverige

Magnus Folcke

+46 (0)738 23 12 00

Norge

Ole-Jørgen Fauske

+47 928 34 135

Danmark

Peter Bach Christensen

+45 20 46 95 76

Kontakta oss