Hyller med utstyr i en brannbil

LexAssetControl: Få full kontroll över företagets utrustning

LexAssetControl är ett webbaserat utrustningskontrollsystem för företag som vill få koll på var all utrustning befinner sig under sin livscykel. Lösningen säkerställer också att du har full kontroll över garantier och avtalsdokument som är knutna till din utrustning. Med platsfiltreringen kan du enkelt ta reda på var din utrustning finns vid en given tidpunkt.

Snabb in- och utcheckning

Mycket av utrustningen hos ett företag har sin plats, projektor i mötesrum, verktyg på lagret eller i bilen på parkeringsplatsen, men utrustningen kommer under sin livscykel att flytta på sig och med AssetControl ser du snabbt och enkelt var enheterna befinner sig och vem som använder dem. Du kan också ansluta streckkoder eller RFID-taggar till din utrustning för snabbare hantering om du checkar in/ut flera tillgångar samtidigt – som vid utlåning av verktyg eller kläder.

Koppla tillgångar till tillverkare, kunder eller leverantörer

Du kan enkelt koppla din utrustning till leverantören av produkten. På så sätt kan du alltid se när och var du köpte produkten samt till vilket pris. Du kan också knyta garantihandlingar, avtal eller annan dokumentation direkt till leverantörer och tillverkare.

Självbetjäning vid utlåning av utrustning

Att dela är något som blir allt vanligare. Varför köpa eget när man kan låna?

Med LexAssetControl får du full överblick över tillgångar som lånas ut till kunder och anställda. Utrustningen checkas ut med streckkod av en anställd, eller automatiskt med hjälp av självbetjäningsskåp, alternativt med RFID-teknik. Lösningen går att integrera i ditt affärssystem för sömlös generering av inventarielistor och utlåningsordrar mellan systemen.

Läs mer om möjligheterna för utrustningskontroll och delning.

Visa alla våra nyheter