Lager och logistik

Lexit har ett brett utbud av lösningar och produkter som säkerställer datafångst genom logistikkedjan och som ökar kvaliteten och effektiviteten i processerna. Målet är rätt produkt på rätt plats och maximal drifttid. Vi har lång erfarenhet av all relevant hårdvara såsom robusta handterminaler, skannrar/streckkodsläsare och etikettskrivare samt RFID- och IoT-utrustning med tillhörande sensorer och lösningar. Vi tillhandahåller utrustning från ledande tillverkare som Zebra och Honeywell, men även från flera ”uppstickare” på marknaden.

Dessutom utvecklar och levererar Lexit ett antal mjukvarulösningar för lagerhållning och logistik. Lösningarna kan enkelt integreras med de flesta ERP-, WMS- eller transportsystem och har låga implementeringskostnader. Lexits egna lösningar täcker ett stort antal behov som är gemensamma för de flesta branscher. Vi har också specialkompetens inom livsmedel där kraven på spårning och märkning är extra höga. Dessutom har vi stor kompetens inom mobilitetstjänster och Device Management där vi primärt levererar lösningar från SOTI som är en internationell branschledare inom mobilitet och IoT-styrning.

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.