Kvittoskrivare

Lexit erbjuder via den världsledande tillverkaren av kvittoskrivare – Star Micronics – effektiva lösningar för butiker och liknande verksamheter. Med över 30 års erfarenhet i ryggen har Star byggt upp en stark position på marknaden och vi arbetar sedan många år med dem för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. På det här området har vi ett brett urval produkter och lösningar såsom skrivare för POS, mPOS och tablets samt tillbehör. Produkterna är estetiskt utformade men tyngdpunkten ligger på användning och prestanda.

Kvittoskrivaren sköter jobbet dag ut och dag in, och kan enkelt integreras i din verksamhet. Våra avancerade utskriftslösningar är framtagna och tillverkade internt för att säkerställa hög kvalitet och pålitlighet, vilket resulterat i framgångsrika installationer över hela världen. Vi kan erbjuda solida produkter som POS-skrivare, mobila skrivare och kioskskrivare som alla håller högsta kvalitet och prestanda över lång tid.

Star CloudPRNT

Den nya CloudPRNT-tekniken finns på samtliga skrivare vilket inkluderar biljettskrivare, kvittoskrivare och köksskrivare. Med hjälp av denna lösning går det att skriva ut från en säker webbläsare till en skrivare var som helst i världen utan krav på komplexa nätverkskonfigurationer. Det behövs inte någon extra utrustning för att skriva ut via CloudPRNT. Beställningstjänsten kommunicerar direkt med skrivaren vilket ger en sömlös upplevelse.

Kioskskrivare

Våra kioskskrivare har hållbara, allsidiga och har pålitliga utskriftsfunktioner vilket är en förutsättning för en lyckad kioskinstallation. Skrivarna håller hög kvalitet och erbjuder flera utskriftsmöjligheter och går att få som fristående enheter eller i inkapslat utförande för mer traditionella kiosker.

Vi ser en ökad efterfrågan på kompakta kiosker och här kan vi erbjuda smidiga upplägg i form av superkompakta utskriftslösningar för nästa generations kiosker.

Mobila skrivare

Vi har ett brett sortiment mobila skrivare som alla är kompakta, lätta och driftsäkra. De är mycket enkla att använda och det är även lätt att byta pappersrullar. Tack vare den höga batterikapaciteten är den här typen av skrivare idealisk för lösningar där strömförsörjningen är begränsad. Utskriftskvaliteten är hög, vilket gör den lämplig för utskrift av kuponger, etiketter och biljetter direkt från surfplatta eller mobiltelefon.

mPOS- och tablet POS-skrivare

Med Star i teamet kan vi även erbjuda ett brett urval produkter för mobil betalning – tablet POS och mobila POS-lösningar. Det går inte bara att skriva ut från internet eller molnbaserade appar utan även från tablets med iOS, Android och Windows som operativsystem.

POS-skrivare

En av de främsta serierna av POS-skrivare som finns på marknaden idag erbjuder kunderna ett bredare urval än tidigare när det gäller individuella krav på kvittoutskrift. I Stars termiska skrivarserie finns snabba, pålitliga skrivare för streckkoder, etiketter, biljetter och kvitton. Dessutom erbjuder de ett urval av matrisskrivare som är specifika för köksmiljöer där värme gör det svårt att använda termisk kvittering.

Star är marknadsledande inom utskriftsteknik för mobiler och tablets med många anslutningsmöjligheter. Vi erbjuder kommunikation via Bluetooth, wi-fi, AirPrint, USB, WebPRNT och CloudPRNT, vilket underlättar inställningar och anslutningar till de senaste mobila lösningarna.

PRODUCENTER

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

ANDRA KUNDREFERENSER