Lexit förser ölindustrin med etiketter

Ölbranschen är stor, och antalet olika öl som finns går inte att räkna. De sista åren har intresset för special öl från mikrobryggerierna ökat, något som betyder att antalet öltyper har exploderat. Det samma med antalet bryggerier.

LÖSNING LEVERERAD

Lexit Group levererar etiketter och software for digital etiketthantering.

Vi jobbar med många olika bryggerier, både små och stora, som alla önskar att vinna kampen om kunderna i Systembolagets hyllor med fina etiketter. Och nya smaker på öl tillverkas hela tiden. Det är mycket som krävs innan en öl är redo att ställas ut på Systembolagets hylla. Det er många olika designer och önskemål om material och ytfinish. Etiketterna skall ha hög kvalité på både material och tryck.

Vår etikettproduktion är flexibel, snabb och har ett bra flöde – allt går digitalt och gör det enkelt for kunden att följa med och ha kontroll genom hela processen. Kunden skickar först in sina underlag till oss. Sedan godkänns korrekturen i webshopen och etiketterna ligger färdiga for beställning. Efter att ordern har planerats kan kunden följa den via webshopen hela vägen fram till leverans.

Vi ser fram emot att producera flera öletiketter i framtiden.

– We’ve worked with Lexit for more years than I can remember. I don’t have enough fingers to count the amount of times that Lexit has gone over and above what was expected of them. Lexit is like family to our brewery and we love working with them. säger Darryl De Necker från Beerbliotek.

«– Ni är bäst, säger Natalie Tomasson från Stigbergets Bryggeri.»