Kringutrustning

Alla våra paketlösningar kan kompletteras med olika tillbehör. Exempel på sådana är kassalådor i olika storlekar, NFC-läsare, minitangentbord, kunddisplayer och kundvända skärmar. De flesta av dessa produkter lagerförs lokalt.

Vi har också gedigen kompetens att konfigurera utrustningen för att fungera optimalt i kundens lösning. Vi lånar även ut utrustning i testfasen för att kunden ska känna sig säker på att lösningen fungerar som tänkt.

Vi kan hjälpa dig med att hitta:

• Kassalådor

• NFC-läsare

• Minitangentbord

• Kunddisplay

• Kundvända skärmar

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

ANDRA KUNDREFERENSER