Share on facebook
Share on linkedin

kiosker

De flesta känner igen kioskerna från de stora hamburgerkedjorna, men självbetjäningskiosker är mycket mer än så. Vi har ett nära samarbete med olika leverantörer och skräddarsyr kiosklösningar efter kundernas behov och önskemål. Vi har ingående detaljkunskap på området och kan bidra från idéstadiet till färdig kiosk kombinerat med gedigen teknisk kompetens internt. Detta gör att vi kan ta oss an både stora och små uppdrag, även vad gäller tilläggskomponenter som skrivare, RFID-utrustning, skannrar, kameror och förbrukningsmaterial som kvittorullar och biljetter.

Value-Added Partner

Med kundens önskemål i centrum skräddarsyr vi användarvänliga och solida kiosklösningar med kvalitetsprodukter ur de stora leverantörernas premiumsortiment. Vi har lång erfarenhet och gedigen kompetens inom olika produktområden och är inte bundna till något särskilt varumärke eller specifik leverantör.

Fristående kiosker

Lexit har ett brett urval fristående kiosker. Det breda utbudet av modeller gör att vi kan hitta en modell som passar in i din miljö både vad gäller design och funktionalitet. Kioskerna går att få som rena informationskiosker eller med kringutrustning som streckkodsläsare, NFC, bankterminal, biljett-/kvittoskrivare, kamera osv. Vi är lyhörda för kundernas önskemål och strävar alltid efter att tillgodose behovet av specialanpassade lösningar.

Här är några av våra kioskmodeller:

Väggmonterade kiosker

Många vill ha kiosker men har inte plats för stora golvmodeller. Vi har ett urval av väggmonterade kiosker med olika skärmstorlekar. Dessa kiosker tar minimalt med plats men erbjuder ändå samma möjligheter som större golvmodeller.

Kundanpassade kioskmodeller

Lexit tillhandahåller inte bara standardmodeller utan kan även utforma kioskerna utifrån kundernas önskemål och behov. Vi hjälper kunderna genom hela utvecklingsprocessen från ritstadiet, via prototyp till färdig produkt. Vi har goda kontakter med flera ledande aktörer på POS-marknaden vilket gör att vi kan hitta en lösning som passar just dig.

Utomhuskiosker

Vi levererar även kiosker som kan stå utomhus. Det kan handla om rena informationskiosker, drive-thru eller betalningslösningar. Det krävs mycket av kiosker som ska stå ute i ett nordiskt klimat. Material och komponenter måste tåla extrema temperaturer och hög luftfuktighet. Vi använder produkter från världsledande tillverkare på området och har både erfarenhet och kunskap att välja rätt modell för varje enskild lösning.

En kioskleverans är vanligen ett större projekt. Att komma fram till rätt lösning för kunden är mer komplext än att tillhandahålla en traditionell POS-lösning. Vi hjälper och guidar kunderna genom hela processen. Detta skapar den förutsägbarhet och säkerhet som krävs för att vi ska kunna utforma den bästa och lämpligaste kiosklösningen tillsammans med kunden. Vi utför även service på alla kiosker som vi levererar.

PRODUCENTER

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

ANDRA KUNDREFERENSER

CEO – LEXIT GROUP KONSERN

Sjur Skjæveland

Skjæveland har vært CEO for Lexit-konsernet siden august 2019. Før han tok over ledelsen av Lexit, var Skjæveland leder for strategi og forretningsutvikling i Orkla Confectionery & Snacks, et av forretningsområdene i Orkla-konsernet. Han har bred internasjonal erfaring fra ulike leder-, rådgiver- og styreroller innen merkevarer, næringsmidler, media, teknologi og management consulting fra blant annet Schibsted og Bain & Co. Skjæveland har en mastergrad i internasjonal business fra Columbia University i New York, samt en bachelor fra Universitet i Oslo i tillegg til å ha gjennomført executive utdanning med IMD.

Mr. Skjæveland has been CEO of Lexit Group since august 2019. Before Lexit, he was Head of Strategy and Business Development at Orkla Confectionery & Snacks, a division of the Orkla Group, the leading FMCG-company in the Nordics. Prior experience includes leadership roles at Schibsted and Bain & Co. He has extensive international experience from different leadership, advisory and board positions in FMCG, media, technology and management consulting. He holds a Master Degree in International Finance and Business from Columbia University in NYC and a Bachelor Degree from the University of Oslo.