KARTONGLÖSNINGAR

Kartong är produkter som används för förpackning/profilering, lagring, skydd och transport. Olika lösningar och förpackningsmaterial kombineras ofta för att uppnå bättre egenskaper, t.ex. barriärtäthet, staplingsstyrka och exponering. Papper kan beläggas med en plastfilm för att bli vattentät eller för bättre hållbarhet. Tunna plastskålar kan kombineras med pappomslag för att ge bättre staplingsstyrka eller större ytor för design och information. Rätt material och rätt bearbetning är en förutsättning för att förpackningen ska kunna följa produkten under fyllning, lagring, transport och exponering. Materialval, funktion och design är alla viktiga komponenter för att utveckla en säljande förpackning.

Vi levererar kartonglösningar som sleeves, skicklådor och lådor – de är livsmedelsgodkända och FSC-certifierade. Vi har tillgång till digital och offsetproduktion med egen konstruktionsavdelning. Vi levererar ny fiber, retuscherad fiber och foliekartong i 1 – 7 färger (med möjlighet för vattenbaserad) och UV-lack med hög folieefterbehandling.

Kartongförpackning

Automatisera förpackningsprocessen med Jasa Sleever Solution

Denna maskin är den perfekta allround-lösningen för alla kartonghylsor med två eller tre sidor (sleeves, ask, hylsa) och är främst designad för livsmedelsproducenter som behöver en mångsidig och flexibel maskin.

Vi effektiviserar din förpackningsprocess!

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.