Kartong-emballage

Emballage är produkter som används för paketering, profilering, lagring, skydd och transport. Olika lösningar och emballagematerial kombineras ofta för att uppnå bättre egenskaper, t ex barriärtäthet, staplingsstyrka och exponering. Papper kan beläggas med plastfilm för att det ska bli vattentätt eller mer hållbart. Tunna plastbehållare kan förses med pappöverdrag för att ge bättre staplingsstyrka eller större ytor för design och information. Rätt material och rätt bearbetning är en förutsättning för att emballaget ska kunna följa produkten under fyllning, lagring, transport och exponering. Materialval, funktion och design är alla viktiga komponenter i utvecklingen av en säljande förpackning.

Vi levererar kartonglösningar som sleeves, askar och lådor som är livsmedelsgodkända och FSC-certifierade. Vi har tillgång till digital produktion och offsetproduktion på vår egen konstruktionsavdelning. Vi levererar ny fiber, retuscherad fiber och foliekartong i 1–7 färger (även vattenbaserade) och UV-lack med goda folieringsalternativ.

Vi hittar rätt produkt åt dig, i rätt tid och för avsedd användning.

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.