KARBONBAND, BLÄCK OCH ANDRA FÖRBRUKNINGSMATERIAL

Förbrukningsmaterialet säkerställer produktionen!

Vi erbjuder allt förbrukningsmaterial till alla våra märklösningar – såsom karbonband, bläck och filter m.m.

Ett produktionsföretag har stora krav på utrustning för märkning och automatisk hantering av produkter, oavsett om det är konsumentförpackning (F-pak), ytterförpackning (D-pak) eller pallhantering (T-pak). Varesig om ditt företag hanterar stora industriella produktionslinjer eller driver en mindre verksamhet, har vi allt du behöver av förbrukningsmaterial för att säkerställa en problemfri, effektiv och miljövänlig märkningsprocess.

  • Karbonband: Precisa avtryck är avgörande för professionell märkning. Våra pålitliga karbonband säkerställer skarpa och klara resultat.
    Bläck: Hållbart och tillförlitligt bläck är avgörande för produktionen. Vi ger dig professionell märkning när som helst och ser till att ha gröna avtryck med våra miljövänliga lösningar.
  • Solvent: Rätt viskositet på bläcket är viktigt, och solvent som ett tillsatsmedel säkerställer att bläcket behåller optimal kvalitet.
  • Kartonghylsor och sleeves: Används för förpackning/profilering, lagring och skydd av dina produkter. Våra lösningar bidrar till att effektivt automatisera din förpackningsprocess.

Vi har ett brett spektrum av kunder, från stora produktionsföretag med flera linjer till mindre verksamheter – och kan erbjuda de verktyg som behövs för att hantera de mest krävande utmaningarna i märkningsprocessen. Vi fokuserar på kvalitet och pålitlighet, och med ett gediget sortiment av förbrukningsmaterial garanterar vi kunderna en smidig produktion så att de undviker driftstopp.

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.