JASA SLEEVER SOLUTION

Dagens konsumenter letar efter enklare lösningar, och inom livsmedelssektorn visas detta tydligt i form av den enorma tillväxten av livsmedelsprodukter. Inte bara måste innehållet vara “praktisk”, det finns också allt högre krav på förpackningen. Som ett resultat av detta ökar användningen av emballage med kartong och sleeves. Dessa konsumentvänliga lösningar tillgodoser behovet av information och innehållsdeklarationer och kan enkelt tas bort när produkten ska avnjutas. Denna typ av kartong-lösning hanteras ofta i en manuell process, men med en maskinell sleever lösning
kan detta enkelt automatiseras vilket ger stora fördelar.

Lexit har agenturen i Norge och Sverige på JASA-lösningen. Detta är en maskin för allroundlösningar för alla kartonghylsor med två eller tre sidor (sleeves, sjaktel, hylsa) och är främst utformad för livsmedelsproducenter som behöver en mångsidig och flexibel maskin.

Kartongförpackning

Jasa Sleever Solution – automatisering av förpackningsprocessen

Den här maskinen är den perfekta allroundlösningen för kartonghylsor med två eller tre sidor (sleeves, askar, hylsor) och är primärt designad för livsmedelsproducenter med behov av en allsidig och flexibel maskin. Maskinen är modulärt uppbyggd och består av en in- och utmatningsmodul (transportör) som ombesörjer enkel integrering i befintliga produktionslinjer. Hjärtat i maskinen är kassettenheten som är den modul där själva paketeringen sker. Kassetten är anpassad till respektive kartongformat, vilket gör att användaren kan byta uppgift från ett format till ett annat på bara några minuter. Maskinen klarar att hantera upp till 50 paket per minut, har kort omställningstid, hygienisk design och är mycket enkel att hantera via touchdisplayen. Detta är en kompakt PLC-styrd plug-and-play-maskin som enkelt kan integreras i befintliga förpackningslinjer.

Vad är PLC-styrning?
PLC står för Programmable Logical Controller.

Läs mer om kartong och övrigt emballage.

Se sleevermaskinen «kuvertera» förpackningar med fisk.

Se sleever lösningen på salladsrätter.

Se sleever lösningen på färdiga korvpaket.

Automatisk applicering av kartong

Sleever Solutions står för innovation, kvalitet och flexibilitet inom förpackningsteknik. Specialiserat på att utveckla och producera vertikala förpackningsmaskiner och förpackningslinjer.

  • En flexibel och mångsidig lösning för automatisk hantering av tråg och kartong som effektiviserar förpackningslinjerna
  • Maskinen hanterar upp till 50 enheter per minut
  • Kort inställningstid mellan format, max 5 minuter
  • Den har en hygienisk design och är lätt att använda
  • Genomsnittlig avkastning <1 år
To pakker med mat foran en industrimaskin

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.