IOT-SENSORER

Internet of Things (IoT) – eller sakernas internet – blir en allt viktigare del av vår vardag både hemma och på arbetsplatsen. Behovet av information och data ökar när man ska förenkla och förbättra processerna kring de produkter och tjänster vi tillhandahåller. Genom att använda IoT, såsom RFID och smarta sensorer, kan vi skicka data till molnet utan mänsklig inblandning, samla in och analysera data för att kunna använda den smartare.

Temperaturloggning

Positionering och spårning

Rapportering av produktionshastighet

Lexit är din totalleverantör av IoT- och RFID-lösningar. Med våra hårdvarupartner och egenutvecklad mjukvara kan vi bygga lösningar som förbättrar dina processer.

Se våra IoT-lösningar

PRODUCENTER

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.