Gröna avtryck – Industriell märkning med miljövänligare bläck

Bläckstråleskrivare med nytt MEK-fritt bläck

Industriell märkning har historiskt använt lösningsmedel för att få en bra vidhäftning. Den tekniska utvecklingen har gått framåt på bläckstråleskrivarna men lika mycket kraft, tid och pengar har Markem-Imaje lagt ner på att ta fram nya miljövänliga bläck. Idag kan vi på Lexit erbjuda dig de modernaste lösningarna för bläckstråleskrivare tillsammans med det mest hållbaraste alternativen för bläck och additiv.

Ny standard för bläck

Med de senaste bläcktyperna har Markem-Imaje satt en helt ny standard för miljövänligt bläck. Dessa nya bläck ger lika bra, och i vissa fall bättre vidhäftning jämfört med tidigare kvaliteter som innehåller starka lösningsmedel.

Minskad förbrukning minskar driftkostnaderna

De nya bläcksorterna ger dig många viktiga konkurrensfördelar. Du får lägre driftskostnader då du minskar din bläckförbrukning med upp till 50%. Dessutom får du en bättre arbetsmiljö då du helt slipper den starka lukten från MEK.

Finansiera din skrivare direkt genom Lexit

Vi kan erbjuda en finansiell lösning direkt mot våra kunder utan inblandning av banker eller finansbolag. Genom att använda våra lösningar kan du som kund inkludera skrivare, förbrukning och service i en helhetslösning. Du får en tydlig översikt på kostnaderna för din märkutrustning med en fakturerad hyra varje månad. Kontakta oss så berättar vi mer om vår finansiella lösning.

Våra hållbara skrivare sparar både miljön och operatörerna i företaget och ger en ännu bättre TCO (Total Cost of Ownership).

MEK-fritt bläck och enklare självbyte av separata moduler ger besparingar på förbrukningen på upp till 40-60%.

Bibehållen kvalite och driftsäkerhet med MEK-fritt bläck i våra bläckstråleskrivare

Service & support

Passa på att kombinera din nya bläckstråleskrivare med något av våra serviceavtal. Den viktigaste faktorn för en driftsäker produktion är ett förebyggande underhåll, med planerade servicebesök.

– Vi ser till att din produktion inte stannar.

Hyr eller leasa

Vi erbjuder skräddarsydda finansieringslösningar, beroende på hur produktion och drifttimmar ser ut i just din verksamhet. Finansiering av skrivare kan med fördel kombineras med något av våra serviceavtal.

– Du får en trygg och kvalitetssäkrad helhetslösning.

KONTAKTA OSS OM miljövänligt bläck