Industriell kodning och märkning

Lexit erbjuder solida lösningar för effektiv märkning: Märkutrustning och mjukvara för produktion och andra industriella arbetsprocesser. Vi ser till att förbrukningsmaterial, märkutrustning och IT-lösningar fungerar bra tillsammans.

Lexit har övertagit Markem-Imajes (MI) distribution av produkter och lösningar i Norge, Sverige och Danmark. Med detta har vi utökat vår portfölj med flera spännande kvalitetsprodukter som bläckstråleskrivare, vaxskrivare, folieskrivare, etikettapplikatorer och pallmärkare.

Dessutom erbjuder Lexit, genom dotterbolaget Foptec, marknadens bästa mjukvarulösning för ingrediensberäkningar och deklarationshantering för att stödja kvalitetsarbetet och produktutvecklingen för företag med fokus på livsmedelsindustrin.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.