Industridatorer

Lexit har lång erfarenhet av industridatorer som ska användas i produktion och miljöer där det krävs en hög kapslingsklass (IP). Här har vi något för alla oavsett hur robust maskinen behöver vara. I vårt sortiment finns datorer som vi utvecklat i samarbete med våra leverantörer utifrån kundernas önskemål och behov. Lösningarna är noggrant testade och eftersom de varit i bruk länge är de kvalitetssäkrade av våra kunder. Skulle det vara så att våra lösningar inte passar just dig, så har vi en nära dialog med våra tillverkare vilket gör att vi alltid kan hitta en lösning som passar dina behov. Service av våra maskiner ombesörjs lokalt i Mölnlycke där vi har ett eget reservdelslager för att kunna utföra serviceuppdrag snabbt och effektivt åt våra kunder.

Industridator för användning i produktion

I produktionslinjer är det oerhört viktigt att kunna lita på de olika komponenter som bidrar till färdigställandet av produkten. Här har vi ett välfyllt sortiment att tillgå när det gäller skärmstorlek, hårdvarudesign och, inte minst, vad produkten ska tåla. Vi kan leverera datorer som tål direkta vattenstänk, som regel i hygienzon i produktion, och enheter som bara tål fukt vid en produktionslinje. Våra industridatorer har testats ingående i produktionen hos flera av våra kunder, vilket gett oss god inblick i vad som fungerar och vad som inte gör det.

Industridator för lager

Vid behov av en industridator på lagret har vi ett särskilt sortiment där industridatorn inte har fullvärdig IP-klass. Här är det bara framsidan som har extra skydd vilket gör den mer robust än en vanlig skärm. Priset är därför något lägre än för en skärm med fullständig kapsling. En så pass tålig skärm kan vara användbar på lager med tuff miljö.

Industridator som stämpelklocka

Genom ett bra och nära samarbete med våra tillverkare har vi utvecklat en mindre industridator som passar utmärkt som stämpelklocka. Här krävs hög IP-klass av själva touchområdet så att det inte uppstår skador på skärmen på grund av att den används mycket.

Industridator för våta miljöer och miljöer med krav på hög IP-klass

Våta miljöer kräver mycket av en produkt. Vi har tillsammans med våra tillverkare valt ut några datorer i olika storlekar som uppfyller kravet på hög robusthet. Bland annat är de helt vattentäta vilket är ett måste vid exempelvis mottagning av fisk. Datorerna saknar fläkt och är helt täta vilket innebär att de går att spola rena med vatten utan att ta skada. Detta innebär trygghet i tuffa miljöer där det är fuktigt eller vått hela tiden.

Flasker som kjøres på bånd i et industrilokale og to industri-pcer foran

PRODUCENTER

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.