HONEYWELL-PRINTERN PX4I ERSÄTTS AV PX45

Framtidssäkra driften med effektiva industriella skrivare.

Intermec/Honeywell PX45 är vår nya etikettskrivare som ersätter den gamla PX4i. Efter många års trogen tjänst inom såväl lager- och logistikprocesser som livsmedelsindustrin och andra branscher presenterar vi denna nyhet som minskar risken för onödiga driftstopp och ger din produktionslinje extra trygghet.

PX45 är inte bara en uppgradering; det är en investering i din företags framtid – oavsett om det gäller lager- och logistikverksamhet eller industriell kodning och märkning. Genom att byta till en nyare etikettskrivare får du ökad effektivitet och förbättrad kvalitet, samtidigt som du säkerställer tillgång till reservdelar.

Vi erbjuder just nu ett bra pris när du byter in din gamla skrivare. Den nya och uppdaterade Honeywell PX45 är fullt kompatibel med PX4i och all programvara förs enkelt över till din nya skrivare.

Utmärkt prestanda

Framtidssäker teknik
PX45-skrivaren är helt konstruerad i metall och ger utmärkt skrivprestanda med upp till 300 mm per sekund från första etiketten till den sista, och med upplösningar på 203, 300 och 406 dpi för exakt etikettering utan att tappa hastighet. – Idealiskt vid märkning av etiketter med variabel data som kräver omedelbara resultat.

Dessutom bjuder vår nya etikettskrivare på olika funktioner som minskar driftstopp och minimerar underhållskostnaderna.

Robust och tålig
PX45 är konstruerad för att möta behoven av drift som pågår dygnet runt. Den robusta skrivaren erbjuder avancerad anslutning och nätverksprotokoll och ger dig en säker, pålitlig och skalbar lösning i ett längre perspektiv.

Säkrar produktionsflödet

Branschstandard
I produktionsföretag är spårbarhet och etikettering avgörande. Längs produktionslinjen krävs ofta olika typer av utrustning och etikettskrivaren utgör en viktig del för att få rätt etikett på förpackningen. PX45 säkerställer att produktmärkning sker i enlighet med gällande föreskrifter och ger dig trygghet när det gäller kvalitet och överensstämmelse.

Hållbarhet och hygien
PX45 är byggd för att klara tuffa miljöer, från kyliga lagerlokaler till tuffa produktionsanläggningar. Den tål damm, fuktighet och temperaturväxlingar – utan att göra avkall på driftsäkerheten – och är samtidigt lätt att rengöra för att uppfylla alla hygienkrav.

Komplettera med leasing och/eller serviceavtal

Vi erbjuder både leasing av skrivare och egna serviceavtal. Är detta något för dig?

Leasingavtal: Med ett leasingavtal från Lexit hyr du utrustning under en avtalstid på 3–5 år. Längden fastställs i samråd med dig som kund och baseras huvudsakligen på beräknad drifttid och förväntningar på teknologisk utveckling. Leasingavtalet har många fördelar – vi kan också inkludera service- och underhållstjänster samt tillhörande programvara som en del av leasingupplägget.

Serviceavtal: Vi erbjuder också ett serviceavtal för förebyggande underhåll. I detta planerar vi in underhåll och service för att säkerställa att produktionen inte störs. Kontakta våra säljare för att få ett avtal som passar dig. Beroende på produktionsmiljö, drifttider och tryck kan vi skräddarsy ett serviceavtal som är helt utformat efter din produktion.

UTNYTTJA ERBJUDANDET OCH SÄKRA DIN PRODUKTION!