hårdvarulösningar

Är du på jakt efter kostnadsbesparande hårdvarulösningar till datafångst och POS/butiksdata som ombesörjer effektiva processer på ditt företag? Vi fixar rätt produkt till dig på rätt plats! Oavsett om du behöver skriva, skanna, skriva ut eller prata för att effektivisera driften, har Lexit lång erfarenhet av att tillhandahålla robusta produkter till datafångst för lager, logistik och butiksdata/kassasystem etc.

Vi har specialkompetens och detaljkunskap inom alla områden där insamling av data är avgörande för din arbetssituation och kan erbjuda lösningar som både sparar tid och kostnader.

Här får du en samlad översikt över alla våra hårdvarulösningar till datafångst och POS/butiksdata.

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.