Etikettskrivare

Lexit har lång och djup erfarenhet av etikettskrivare för olika branscher och användningsområden. Tack vare ett nära samarbete med marknadens största leverantörer kan vi tillhandahålla goda lösningar oavsett användningsområde. Vårt breda utbud av skrivare innehåller allt från vanliga bordsskrivare till mobila skrivare och stora industriskrivare.

Val av skrivare börjar med etiketten

Vid valet av etikettskrivare är det viktigt att utgå från vilken typ av etikett som ska tryckas och hur den ska se ut. Etikettskrivarna är i grunden ganska lika men har olika funktioner och finns i olika storlekar. Hur länge etiketten är tänkt att vara, och vilken typ av påfrestningar den ska tåla, är också viktiga aspekter när man ska välja skrivare. Vi har flera olika modeller som tar hänsyn till detta.

Stationär eller bärbar skrivare – vad är ditt behov?

Våra skrivare kan användas för många ändamål i olika branscher. Vi har bra stationära skrivare som komplement till lager- och logistiklösningar men även bärbara batteridrivna skrivare som går att ta med för att göra utskrifter där det behövs. Våra skrivare är specialkonstruerade för särskilda ändamål. På så sätt kan vi erbjuda olika modeller med varierande egenskaper för att de ska kunna göra ett bra jobb oavsett uppgift. Vi har även skrivare som kan skriva ut RFID-etiketter.

Med hjälp av SOTI MobiControl (Device Management) kan vi dessutom erbjuda hög säkerhet för våra skrivare vilket innebär att de kan fjärrstyras och låsas för att hindra obehöriga från att logga in och därigenom ta sig in i övriga delar av systemet.

Skrivare för olika miljöer

Vid köp av en ny skrivare är det viktigt att ta hänsyn till om den ska användas stationärt på ett kontor, i butiksmiljö, ute i produktion eller om den ska monteras i en truck. Vi hjälper dig att hitta rätt skrivare för din verksamhet.

I vårt sortiment finns också specialutrustade skrivare som tål temperaturskillnader och fukt och även antibakteriella skrivare som kan användas i känsliga miljöer där bakterier inte får förekomma (t.ex. på sjukhus).

Kontakta oss för att diskutera ditt behov av skrivarlösning.

PRODUCENTER

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.