Etikettprinter Intermec PF4 – börjar bli till åren

Vi har kommit till en tidspunkt som vi kallar ”End of Life” och det är nu dags att agera!

Vår etikettskrivare och trotjänare Intermec PF4 börjar nu bli till åren och vissa viktiga reservdelar går inte att få tag i. Våra tekniker utför fortfarande service på PF4-skrivarna men möjligheten att få tag i reservdelar blir allt svårare.

Vi erbjuder vid ett utbyte av din gamla Intermec/Honeywell PF4 skrivare vår nya och moderna industriella efterföljare Honeywell PM45 Compat till ett reducerat pris. Vår nya modell PM45 är helt kompatibel med din gamla PF4 skrivare. Din gamla mjukvara kan självklart användas i din nya skrivare.

Säkra produktionen – se till att din skrivare fungerar

För att framställa en färdig produkt i en produktionslinje krävs ofta flera olika typer av utrustningar. I nästan alla produktionsflöden måste produkten märkas och en etikett appliceras på förpackningen innan allt är klart för leverans.

Med tanke på att det nu är märkbart svårare att skaffa reservdelar till PF4 rekommenderar vi att du redan nu börjar säkra produktionen. Byt nu, se till att dina skrivare fortsatt kommer att fungera.

En logo

Tänk miljö! Lämna in din gamla Intermec PF4 och ersätt den med en ny Honeywell PM45 – så säkerställer vi en miljövänlig avfallshantering.

Industrial PM45

Honeywell PM45 är byggd för smarta märkningslösningar som hjälper företag att förbättra automatiseringen i produktionen och säkerställa hög operativ effektivitet.

PM45-skrivaren säkerställer högkvalitativa utskrifter av streckkoder, texter och bilder, även på små elektroniska komponenter och etiketter för medicintekniska produkter.

Komplettera med ett serviceavtal?

Tillsammans med vårt erbjudande finns det även möjligheten att teckna ett serviceavtal för förebyggande underhåll. Ett planerat underhåll är grunden för att produktionen inte skall råka ut för störningar. En reservskrivare innebär också att vi kan reparerar din skrivare vid någon av våra service- och supportverkstäder.

Diskutera med någon av våra säljare vilket avtal som passar dig bäst. Beroende på produktionsmiljö, drifttimmar och utskrift kan vi anpassa ett serviceavtal som passar just din produktion.

Ta del av vårt erbjudande och säkra din produktion!

Totalkundskonceptet

Konceptet för dig som vill ha ett förutsägbart arbetsflöde inom etiketter, förpackningar och varumärkeslösningar. Konceptet bygger på ett ömsesidigt engagemang inom minst två av våra produktområden.

Avtalet säkerställer långsiktig hållbarhet och förutsägbarhet och ger ditt företag tillgång till en lång rad resurser och fördelar. Du får en leverantör att hantera, och säkerheten i att Lexit tar ansvar för hela processen – både drift och funktionalitet.

BEHÖVER DU ETIKETTER?

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.