etikett-, emballage- och märkningslösningar

Lexit erbjuder allt ett företag behöver för effektiv märkning: etiketter och emballage, märkningsutrustning för produktion och andra arbetsprocesser, mjukvara som stöttar det digitala arbetsflödet i etikettdesign och beställning samt styrning av märkningen i produktion. Vi ser till att förbrukningsvaror, märkningsutrustning och mjukvarulösningar fungerar bra ihop.

Dessutom erbjuder Lexit genom dotterbolaget Foptec marknadens bästa mjukvarulösning för ingrediensberäkningar och deklarationshantering för att främja kvalitetsarbete och produktutveckling för företag inom livsmedelsindustrin.

Etiketter och emballage

Märkningsutrustning

Lexit har har tagit över Markem-Imajes (MI) distribution av produkter och lösningar i Norge, Sverige och Danmark. Avtalet innebär att Lexit även tar över organisationen av MI i Skandinavien.

Vi håller på att uppdatera vår hemsida för att återspegla Markem-Imajes branschledande produktportfölj. Tills detta är på plats hänvisar vi till Markem-Imajes hemsida.

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.