En rekke med håndterminaler og tilhørende emballasje

MOBILE DEVICE MANAGEMENT​

Mobile Device Management (MDM) är en programvara som gör det möjligt för IT-administratörer att kontrollera, säkra och konfigurera smarttelefoner, surfplattor och andra slutpunkter. MDM är en kärnkomponent i Enterprise Mobility Management (EMM) som även omfattar hantering av mobilapplikationer, identitets- och åtkomststyrning samt synkronisering och delning av företagsfiler. Syftet med MDM är att optimera funktionaliteten och säkerheten för mobila enheter samt skydda verksamhetens nätverk.

Moderna produkter för företagsmobilitet har inte bara stöd för smarttelefoner utan även surfplattor, datorer med Windows 10 eller iOS samt vissa IoT-enheter (sakernas internet). Användningen av MDM för att styra datorer går under benämningen UEM (hantering av slutpunkter). UEM, som sannolikt kommer att efterträda MDM, gör det möjligt att administrera en verksamhets samtliga enheter via en enda konsol.

En person som bruker en håndterminal til å skanne en strekkode på en planke og to håndterminaler ved siden av

SOTI ONE Platform

SOTI är en betrodd innovatör och branschledare inom mobilitet och IoT-styrning. Över 17 000 företag förlitar sig på SOTI för att möjliggöra strategier för mobila enheter, applikationer, innehåll och slutpunkter för sakernas internet (IoT).

SOTI:s omfattande erfarenhet ger en fantastisk inblick i verksamhetens unika behov. Tack vare sin expertis inom mobilteknik, och nära band till IoT-partner i hela världen, kan SOTI erbjuda avancerad kunskap om nya teknologier och banbrytande affärslösningar. SOTI:s engagemang för innovation garanterar att verksamheten ligger steget före när det gäller vilka lösningar som behövs.

logo partner

SOTI Premium Partner

Lexit är SOTI Premium Partner och kan därför erbjuda alla SOTI:s lösningar:

  • SOTI Cloud.
  • SOTI On-Premise.
  • On-Premise-lösning (LexCloud).
  • SOTI som tjänst (as-a-service).

Certifierad återförsäljare av Android Entreprise-enheter

Tillsammans med Android Enterprise-enheter blir utrullning och installation av enheter mellan olika tillverkare enklare. Det finns flera vägar till målet för en enkel utrullning:

  • Zero-touch – anslut till ett nätverk, resten sker automatiskt.
  • QR-kod – skannas vid första uppstartstillfället.
  • NFC – placera en masterenhet intill en ny enhet så registreras den per automatik.
  • DPC – ange en kod i stället för e-postadress på ditt Google-konto.

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Andra kundreferenser