Detaljhandel, försäljning och service

Lexit Group är en viktig leverantör av POS- och butiksdatautrustning för olika försäljningsmiljöer i dagligvaruhandeln såsom kiosker, butiker och serveringsställen. Lösningarna tillhandahålls främst via partner och återförsäljare men i vissa fall även direkt till slutkunder. Vi skräddarsyr lösningar med kvalitetsprodukter från olika leverantörer men har även egna lösningar som vi utvecklat för vår marknad.

Inom kiosk- och självbetjäningslösningar besitter Lexit specialkompetens. De flesta känner igen kioskerna från de stora hamburgerkedjorna och det är Lexit som är leverantör av kioskerna till Burger King i Skandinavien. Kiosklösningarna bidrar till en bättre kundupplevelse, högre effektivitet och ökad merförsäljning. Självbetjäningskiosker har emellertid ett bredare användningsområde och här kan vi erbjuda skräddarsydda hårdvaru- och mjukvarulösningar.

Lexit har bred erfarenhet av självbetjäningslösningar för fackhandeln, dvs. butiker för hantverkare och yrkesutövare. Våra lösningar kan köras på kundernas egna mobiltelefoner (BYOD), handhållna skannrar i butik, självbetjäningskiosker med möjlighet till RFID-utcheckning. Vi erbjuder även paketskåp från vilka kunderna kan hämta sina varor utanför butikens öppettider.

Vidare erbjuder vi specialiserade mjukvarulösningar som ett komplement till butiksdatasystem. LexPOS, vår mobila kassalösning, lämpar sig väl för företag som behöver ta emot betalningar utanför stationära försäljningsställen. LexSales är en app för utgående försäljning. Lexits kunder kan också använda appen för att låta sina kunder beställa själva och designa appen med sitt eget varumärke.

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.