Centralt märkningssystem i produktionen

Med Lexits centrala märkningssystem kopplar vi ihop kundens befintliga verksamhet, produktion och automatisering. Den verkliga kraften i det centrala märkningssystemet ligger i dess förmåga att vara flexibel, skalbar och all information om produkter, layout och skrivarkonfigurationer.

Etikettlayout

Det går att lägga till textlinjer, textrutor, symboler, streckkoder, linjer och rutor. Tillsammans med layoutbakgrunden, som kan läggas till automatiskt i databasen via Lexit One, blir detta det ultimata verktyget för planering och färdigställande. Förpackningsbilden kan också hämtas upp i systemet och den färdiga produkten med etikett visas vid starten av produktionslinjen och det kan kopplas till PDF-manualer med operatörsbeskrivningar.

Full kontroll i produktionen

Oavsett om du hanterar en eller flera anläggningar är driftsäkerheten grundläggande för verksamheten. Kunderna efterfrågar specialanpassade produkter som medger kortare inställnings- och ledtider. Samtidigt är produktionen hårt pressad med krav på optimerade produktionsflöden, kostnadseffektivitet, fullskalig dataanalys och utskrifter av korrekt information för fullständig spårbarhet i försörjningskedjan.

Lexits centrala märkningssystem är en användarvänlig och pålitlig plattform framtagen för tillväxt med tydliga tekniska, ekonomiska och driftmässiga fördelar som möjliggör full kontroll i produktionen.

Flasker som kjøres på bånd i et industrilokale og en industri-pc foran

Flexibelt och skalbart system

Produktionsanläggningar har olika system, automatisering och utrustning för att kunna hantera produktion från olika leverantörer. Det centrala märkningssystemet kan enkelt anpassas för att tillgodose olika behov, integrera befintlig miljö och koppla till verksamhet, produktion och automatisering. Det finns tydliga fördelar med flexibel och ansluten produktion såsom att omvandla data, produktspårbarhet och visualiseringar för dashboards.

Med hjälp av Lexits centrala märkningssystem som fungerar som ett flexibelt och skalbart kommunikationscenter, framtidssäkrar du din verksamhet och tar produktionen till nästa nivå.

  • Öppen standardmjukvara (MSSQL, .NET, C#, ANGULAR m.fl.)
  • Integrering mot tredjepartsleverantörer som SCADA, MES, WMS och ERP
  • Stöder GS1-standarder

Full kontroll genom värdekedjan

Allt vårt arbete går ut på att förbereda våra kunder för framtiden genom att ha kontroll på nuläget. Vi lovar våra kunder full kontroll genom hela värdekedjan, möjlighet att reagera snabbt, skalbarhet för att behålla konkurrenskraften och flexibilitet att klara de tuffaste utmaningarna.

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.