retail pc i butikk

Butiksdatorer

I många miljöer, till exempel i dagligvaruhandeln, är modulsystem fortfarande vanligast. För sådana system och miljöer finns som regel särskilda krav på datorerna.

Anslutning av kringutrustning som skärmar, skannrar, kvittoskrivare, bankterminaler m.m. kräver många portar och datorerna placeras ofta på ställen där de utsätts för damm och annan yttre påverkan. Under dessa förutsättningar behöver man antingen fläktfria datorer eller datorer med kraftfulla fläktar för att säkerställa kontinuerlig drift och låga underhållskostnader.
Lexit erbjuder specialdesignade datorer för sådana miljöer med konsoler och annan utrustning som underlättar montering, service och underhåll.

PRODUCENTER

Service och support

Lexit har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter i vår egen serviceverkstad eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i ditt företag kan vi även ombesörja preventivt underhåll. På vår service- och supportavdelning finns en serviceinriktad koordinator och flera duktiga certifierade servicetekniker.

Äga, hyra & as-a-service

Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin drift. Våra lösningar kan kräva investeringar i industriell hårdvara, märkningsutrustning m.m. Om så önskas kan vi erbjuda finansieringslösningar i form av hyra/leasing, hyra kombinerat med ett SLA/serviceavtal och även integrerade as-a-service avtal som kan inbegripa mjukvarukomponenter i lösningarna. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

ANDRA KUNDREFERENSER