Vi ses på Scanpack 23-26 oktober 2018

SCANPACK 2018 arrangeras på Svenska Mässan i Göteborg. Här träffas leverantörer av förpackningsmaskiner, logistik- och transportemballage, robotteknik och automatiseringslösningar, industriemballage, etiketter, märkning, emballagematerial, emballagedesign, emballagekonstruktion, ecopack och mycket annat.

Här samlas även nya emballeringsinnovationer, ny design och ny teknik som förbättrar hela emballeringsprocessen och gör den mer kostnadseffektiv. Scanpack ger dig tillgång till förstklassiga emballagelösningar som ökar avkastningen genom hela värdekedjan.

500 utställare och 17 000 deltagare kan inte ha fel – Scanpack visar allt som framtiden har att erbjuda och tar steget in på Nordeuropas mest spännande förpackningsplattform.

Besök oss i monter A02:28

Du hittar Lexit Group i monter A02:28. På mässan kommer vi att visa varför vi är en stor och viktig leverantör av produkter till förpackningsbranschen. Kom in och prata lite med oss och få en glimt av det senaste inom produktmärkning, etikettproduktion och digital etiketthantering. Vi kommer att visa både produkter och programvarulösningar.

LADDA NER GRATIS BILJETTER
HUSK PROMO CODE: cyemnd

 

Kontaktperson etikett:
Jostein Sæter / jostein.saeter@lexit.no / +47 902 06 948

Kontaktperson industri:
Per Kristian Myklebust / per.kristian.myklebust@lexit.no / +47 908 74 730