Vi har lösningar som effektiviserar lager- och transportbranschen

Lexit Group har lång erfarenhet av att leverera gedigna produkter som kan bidra till att effektivisera och höja kvaliteten på dina processer. Vi har ekspertis på alt från robusta handterminaler, surfplattor för professionella tillämpningar, skanner/streckkodsläsare, truckterminaler, etikettprintrar och transport-etiketter.   

Handdatorer/PDA

Vi har lång erfarenhet av att leverera och serva handterminaler. Antingen du är på jakt efter en ultrarobust terminal att använda i tuffa miljöer eller vill ha en lättare och smidigare terminal att använda i butiksmiljö så har vi det mesta.

Truckterminaler

Truckterminaler är robusta industridatorer med pekskärmar anpassade för att användas på gaffeltrucker och eldrivna handtruckar. Med ett chassi av metall och komponenter som är byggda för att klara vibrationer och skakningar år efter år ger en truckterminal en kontinuerlig drift under lång tid.

Skannrar/streckkodsläsare

Oavsett om du behöver läsa av traditionella 1D-koder eller nya 2D-koder har vi lång erfarenhet av att leverera streckkodsläsare och kan hjälpa dig med att välja rätt skanner.

Surfplattor för professionell användning

Lexit Group levererar surfplattor för professionell användning. Gemensamt för alla produkterna är att de är specialdesignade för att leverera mer än en vanlig surfplatta, såsom en iPad eller Galaxy. Oavsett om du väljer en traditionell truckterminal eller en av våra surfplattor kan du självklart köpa till anpassade hållare, strömförsörjning för truck eller bil eller andra tillbehör som förenklar vardagen.

Etikettskrivare

Lexit Group har en bred portfölj av etikettskrivare från ledande tillverkare som ensam eller i kombination med våra lösningar ger en effektiv märkning. Det være seg bordsskrivare, mobila skrivare, industriella skrivare eller RFID-skrivare.

Transport-etiketter

Vi levererar neutrala transport-etiketter i alla storlekar och typer såsom palletiketter och däckmärken. Snabb och säker korttidsmärkning av varor under transport kan erhållas från oss.

Service och support

Vi har en välskött och effektiv service- och supportavdelning som ger telefonsupport och servar produkter på vår serviceverkstad, eller hjälper kunder på plats i deras verksamheter. Om du har verksamhetskritisk utrustning i din verksamhet kan vi även ombesörja preventivt underhåll.

Kvalitetsprodukter från kända tilverkare

Vi levererar kvalitetsprodukter från kända tillverkare som Honeywell/Intermec, Zebra, Bluebird/Pidion, Firich (FEC), Star Micronics, Xplore, Ruggedtech, Winmate, Datalogic, ELS, Marel/Delford, Markem och Sato. Vi har också flera egna varumärken som erbjuder dig och dina kunder bra och prisvärda lösningar.

 

Du kommer med önskemål – vi har lösningarna!

Kontakta oss i dag!

 

Kontaktperson:

Salgssjef Jonas Wingö
Telefon: +46 (0)708-64 65 99
E-post: jonas.wingo@lexit.se