Söker två driftiga tekniker

Lexit Group expanderar och söker två driftiga tekniker – på mjukvara och hårdvara. Vi söker dig som brinner för service och support. Du som person är en självgående, serviceinriktad problemlösare med god pedagogisk förmåga och med en trevlig och positiv attityd mot medarbetare och kunder.

Tekniker mjukvara

Lexit Group utvecklar bland annat mjukvaror för produktion och lager. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av mjukvaruinstallationer och underhåll av våra egenutvecklade mjukvaror.

Mjukvarorna installeras i molnet på kunders servrar, handdatorer och skrivare. Med tiden kommer du att knyta ihop mjukvaran med tillhörande hårdvara för att skapa lösningar efter kundernas behov.

Arbetet kommer att ske direkt mot våra kunder, det mesta av jobbet kommer att ske via fjärrstyrning och kontakt via telefon från kontoret i Mölnlycke.

Tekniker hårdvara

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av felsökning och reparation av hårdvara så som datorer, Androidenheter, samt etikettskrivare.  I arbetet ingår också konfiguration och utrullning av nya enheter.

Du kommer ha mycket kundkontakt och hjälpa till med felsökning och support både på plats ute hos kunderna och via telefon och fjärrstyrning. I rollen kommer du även stötta säljarna för att hitta den lösning som passar kundernas behov bäst.

Ansökan

Skicka din ansökan till jonas.wingo@lexit.se eller genom ansökningsknappen i länken nedan. Intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Visa den fullständiga jobbannonsen