Pidion BM180

Pidion BM180 kan ses både som handterminal och som minisurfplatta och var en av de första att ta till vara likheten i maskinvarukraven mellan Android och Windows Phone.

BM180 är en mångsidig, robust mobil dator som kör Android 4.2 eller Windows Embedded Handheld 8. Oavsett om du kallar den handterminal eller en minisurfplatta ger Pidion dig enorma valmöjligheter som gör att den kan användas i en rad olika miljöer, bland annat för fältservice, detaljhandel, hotell, vårdtjänster med mera.

(BM180 stöder inte flervalsstart med Android eller Windows Embedded Handheld 8 men kan köpas färdigkonfigurerad med ett av de två operativsystemalternativen.)

Med MIL-STD-810G, kapslingsklass IP67 och en fallspecifikation på 1,2 m klarar BM180 de påfrestningar den utsätts för i många miljöer. Den stora 5-tumsskärmen visar information tydligt och detaljerat, till och med ute i dagsljus. Det stora batteriet ger användarna möjlighet att använda enheten hela dagen utan att behöva byta batteri, medan Wi-Fi, Bluetooth och valfri HSPA+-radiofrekvens ger möjlighet att hålla kontakten oavsett var de befinner sig.
Handterminalen kan utrustas med RAM-minne (1 eller 2 GB), lagringsenhet (8 eller 16 GB), skärm (HD eller Full HD), magnetremsa eller beröringsfri kortläsare samt en mängd andra alternativ.

BM180 är efterföljaren till BM170 men har samtidigt utvecklats så mycket att den egentligen är en helt ny terminal.

Om du vill veta mer om Pidion BM180 kan du kontakta oss på telefon eller använda kontaktformuläret till höger på den här sidan.